Mad og kaffe bedste brunch københavn

Her er de 12 bedste Brunch steder i København

Her får du den bedste brunch i København

København er fyldt med gode brunch steder og du har sikkert allerede været på mange af dem. Nogle gange er det spændende at prøve noget nyt og måske er det på tide at udforske nye brunch steder i København. I København K er der mange gode brunch steder men også ydrekvarterene i byen kan prale med at have nogle særdeles gode steder at spise brunch. Her får du vores bud på de 12 bedste brunch steder i København.

B&W Brunch på B!NGS

View this post on Instagram

A post shared by B&W Brunch på B!NGS (@bogwbrunch)


B&W Brunch på B!NGS er hver weekend fra 9.30 til 16.00 i de flotte lokaler hos den gamle Porcelænsfabrik Bing & Grøndahl på Vesterbrogade 149 i København. Der bydes indenfor til en stor og overdådig brunch buffet som er fyldt med sæsonens lækreste råvarer og de bedste brunch klassikere. Alt er friskt og veltilberedt. Kvalitet, økologi, velsmag og sundhed er noget der vægtes højt. Der er også et udvalg til gluten- og laktoseallergikere. Det koster 195 kr. og kaffe, te & juicer ad libitum er med i prisen. Til B&W Brunch på B!NGS får man uden tvivl en af de bedste brunch i København. Den skal prøves.

Mad & Kaffe

View this post on Instagram

A post shared by Mad & Kaffe (@madogkaffe)


Mad og Kaffe ligger på både Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Morgenmad og kaffe er deres helt store speciale og der er et bredt udvalg af lækre morgenmad og brunch favoritter. Deres morgen menu er gældende fra 8.30 til 12.30 i hverdagene og til 13.00 i weekenden. Hos Mad og Kaffe er konceptet, at man selv sammensætter sin brunch. Du vælger om du vil have 3, 5 eller 7 stk og kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre retter. Mange af retterne er med økologiske råvarer, ligesom der også er mulighed for at vælge både vegetar og veganske retter, samt retter uden gluten og laktose. Du kan tilkøbe et bredt udvalg af gode kaffer, samt juice, iste og andre lækre drikkevarer.

The Union Kitchen

https://www.instagram.com/p/B8BV-WJhhEn/
The Union Kitchen har et hav af lækkerier på menuen. Udover gode og velsmagende morgenmad og frokostsretter har de en Brunch tallerken til 175 kr. som indeholder alt godt du kan komme i tanke om. Økologisk scrambled eggs, pølser, bacon, røget laks, ost, spinat, mini avocado toast, yoghurt med granola, mini vaffler med friske bær, frugt, mini croissant og brød. Har du ikke prøvet en brunch tallerken fra The Union Kitchen, en af Københavns klart bedste brunch steder, så er det på tide. Maden er lækker, delikat og velsmagende og kaffen er himmelsk. The Union Kitchen er et sted i hyggelige og flotte rammer og så er det meget populært. Book bord på forhånd hvis du vil være sikker på at kunne få plads.

Nimb Brasserie

View this post on Instagram

A post shared by Nimbcopenhagen (@nimbcopenhagen)


Brunch på Nimb er en oplevelse i særklasse. Omgivelserne er fantastiske og maden er i top når man nyder en lækker weekendbrunch i Nimb Brasserie. Det historiske og flotte botique hotel Nimb der ligger i forbindelse med Tivoli har en af Københavns nok mest eftertragtede og bedste brunch. Prisen er også herefter og man skal således af med 445 kr. for herligheden. Tilgengæld får man også en kombination af veltilberedte retter serveret ved bordet, og en stor brunch buffer hvor du kan udvælge lige netop det du vil have. Til brunchen er inkluderet både crémant, kaffe/te og juice. Brunch hos Nimb Brasserie er hver Lørdag og søndag fra 10.00 til 14.00. Det er en god idé at bestille bord i forvejen.

Greasy Spoon

View this post on Instagram

A post shared by Greasy Spoon (@greasyspoondk)


Hos Greasy Spoon kan du få en god og solid omgang brunch til en fornuftig pris. Vælg mellem 4 forskellige brunch tallerkener der hver kan noget forskelligt. Er du til en sund version kan du vælge det. Skal det være en klassisk english breakfast med spejleæg, bacon, pølser og baked beans, så kan du vælge det. Du kan vælge en greasy version med masser af kød og ost eller du kan gå ALL IN med en brunchtallerken bestående af det hele, inklusiv hashbrowns og pandekager. Hos Greasy Spoon har du også mulighed for at sammensætte din egen morgenmad og du kan således også vælge et mindre antal retter til den lille sult eller ekstra af din favorit.

Baryl

https://www.instagram.com/p/B3uvMcnJeSY/
Hos Baryl er det sundhed, god kvalitet og humor som er i højsædet. Kan du lide de tre ting så er Baryl et besøg værd. Baryl er en økologisk cafe på Østerbro. Her er maden lavet fra bunden og der gåes op i at bruge gode råvarer og at lave flotte anretninger. Samtidig bruges der så mange økologiske råvarer som muligt. De har forskellige tallerkerne at vælge i mellem. En “Morgen Baryl”-tallerken koster 149 kr. og består af et væld af lækkerier. Især Avocado er noget som går igen i næsten alle retter. Du kan også få både en vegansk tallerken og en version uden gluten. Besøg Baryl hvis du vil prøve en sund og lækker brunch i København.

Toldboden

https://www.instagram.com/p/B7GP3dkBQ66/
Toldboden er en restaurant, bar, havnegrill og ikke mindst et rigtig godt brunch sted med en fantastisk beliggenhed lige ud til Københavns kanal. Alle lørdage, søndage, samt helligdige fra 09.30 til 15.00 er der weekendbrunch hos Toldboden. Her får du lækker mad, havudsigt, weekendvibes og blød jazz i højtalerne. Stemningen er god og maden er overdådig. Retterne anrettes på et langbord og fungerer som en brunch buffet med et bredt udvalg af både varme og kolde retter. Der er et stort udvalg af både kød og grønt. Med til brunchen hører der et udvalg af varme og kolde drikkevarer til. Det er en god idé at book bord på forhånd. Prisen er 245 kr. og man har bordet i 2 timer. Børn under 12 spiser for halv pris.

Wulff og Konstali

View this post on Instagram

A post shared by Wulff & Konstali (@wulffogkonstali)


Wulff og Konstali har indvundet stor popularitet med deres gennemførte og lækre brunch koncept. Her sammensætter man selv hvad man har lyst til på deres kort og vælger således enten 5 eller 7 små delikate retter ud fra 22 forskellige muligheder. Du får hjemmebagt brød og hjemmelavede retter lavet fra bunden bestående af sæsonens friske råvarer. Wulff og Konstali har også brunch ud af huset med levering lige til døren. Derudover har de et montre med masser af bagværk, sandwiches, salater og andre delikatesser som du kan købe med to-go eller spise på stedet. Hos Wulff og Konstali får du også lækker friskpresset juices, lemonader, samt iste og ikke mindst rigtig god kaffe.

Far’s dreng

View this post on Instagram

A post shared by FAR's DRENG (@fars.dreng)


Far’s dreng er et af de bedste steder at spise brunch i København. Det skyldes primært de hyggelige rammer samt den høje kvalitet af maden hvor der kræses for detaljerne. Deres brunch som også kaldes for “Dating plate” bliver serveret på et træbræt og koster 110 kr. pr person. Her får man lækkerier som røget skinke, økologisk ost, avocado, økologisk spejleæg, samt økologisk smør og brød. Tilkøb ekstra æg for 10 kr. Der er også en lang række andre morgenmads lækkerier på menuen. Var det f.eks. noget med en english breakfast muffin eller hvad med amerikanske pandekager. Du kan også holde det helt simpelt og nyde en god kop kaffe og en økologisk croissant. Det er dit valg.

d’Anglettere

View this post on Instagram

A post shared by d'Angleterre, Copenhagen (@dangleterrecph)


Brunch på d’Anglettere er nok en af de mest eftertragtede, efterspurgte, men også dyreste brunch i København. Der som regel er booket 3 måneder i forvejen og man skal sidde klar ved tasterne når der hvert kvartal bliver åbnet op for nye bookings. Brunch på d’Anglettere foregår i restauranten Marchal der siden 2014 har haft tildelt én michelin stjerne. Brunchen foregår hver søndag fra kl. 12 til 15 og prisen er 645 kr. pr. person. Der er tale om en blanding af buffet og retter der serveres ved bordet. Buffeten består af alt godt man kan forestille sig, inkl. et stort kagebord. Ved bordet bliver der serveret Pocheret æg med spinat og hollandaise, Croque Monsieur og Sprød vagtel med chilimayonnaise. Drikkevarer er inkluderet og består af juice, smoothie, kaffe og te, samt et glas champagne. Book dit bord her.

Café Livingstone

View this post on Instagram

A post shared by LIVINGSTONE RESTAURANT (@cafelivingstone)


Café Livingstone er en hyggelig café med belligenhed lige ud til søerne i København. Det kører med konceptet med små brunch retter hvor man kan sammensætte 5 eller 7 retter. Der er hele 20 forskellige lækre retter at vælge mellem. Blandet favoritterne kan der nævnes Smoothiebowl, Økologisk spejleæg, Ristet bacon, Varmrøget lakserillette, Halv avocado med hasselnødder & ristet sesam og Vaffel med syltetøj af rabarber. Efter du har spist brunch hos Café Livingstone kan du passende gå en skøn tur rundt om søerne i København. Vælg Café Livingstone hvis du vil prøve en af de bedste brunch steder i København.

The Laundromat Café

View this post on Instagram

A post shared by The Laundromat Cafe (@thelaundromatcafe)


The Laundromat Café er er en hyggelig café i hjemlige omgivelser med en afslappet atmosfære. Ideen da den åbnede tilbage i 2004 var at kombinere et møntvaskeri med et sted man kunne socialisere og få sig noget at spise, drikke, læse en bog eller magasin og spille spil. Siden 2004 er der åbnet 2 mere og man finder således The Laundromat Café på både Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg. På menuen finder men weekend brunch fra kl. 9.00 til 14.00 og her kan der vælges mellem en “Dirty Brunch” til 145 kr. der er en stor tallerken med alle de klassiske brunch favoritter. “Clean Brunch” er en vegetar udgave til 139 kr. Derudover byder de på nogle mere enkle morgenmadsretter til den lette sult.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *