Hvis der er noget vi danskere elsker, så er det at tage en tur over Øresund til hyggelige Malmø. Især når den svenske krone er lav og der kan spares en masse penge på shopping. Malmø har dog også mange andre ting at byde på end shopping. De kan prale af en masse gode spisesteder både til morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke kombinere din næste shoppe tur over Øresund med en god brunch i Malmø. Der er mange gode brunch steder i Malmø og de byder på lidt af hvert. Alt lige fra asiatisk brunch, til instagram venlig café brunch og mere traditionel god brunch buffet findes også. Her kommer vores bud på hvor du finder den bedste brunch i Malmø.

Kasai in the sky

Japansk brunch

Bjerreds Saltsjöbad

Har du mod på at køre en 25 minutter nord fra Malmø venter der noget af en oplevelse hos Bjerreds Saltsjöbad.

MJ’s Hotel

MJ’s hotel som er beliggende centralt i Malmø byder på noget af en lækker morgenmad. Man kan købe sig adgang til hotellets morgenmad for 200 svenske kroner, som kan nydes i hotellets flotte oasis som er noget af en oplevelse. Der er udvalgt de bedste og lækreste råvarer og morgenmaden byder på alt lige fra scrambled eggs, pøler og bacon til en masse grønt, samt vegetar alternativer. Nybagt brød og lækre oste er naturligvis også at finde, ligesom hjemmelavet vafler. Morgenmad på MJ’s hotel er noget af en oplevelse og noget der skal prøves hvis man er i Malmø. Morgenmaden er tilgængelig alle hverdage fra 6.30 til 10.00 og i weekenden fra 7.30 til 10.30. Den perfekte måde at starte din dag i Malmø ud på.

Noir Kaffekultur

Noir Kaffekultur i Malmø er en lille pariser lignende fortovs café beliggende centralt i Malmø, lige ved siden af lilla torget kun 5 minutters gang fra Malmø central station. Her får du god kaffe i flotte omgivelser og du kan købe flotte morgenmadsanretninger til gode priser. Her kan der nævnes lækkerier som scrambled eggs med purløg, parmesanost og en skive brød til eller 2 spejleæg med ovnbagte tomater til, samt ristet brød. Anretningerne er lidt små men yderst flotte og delikate. Noir Kaffekultur er god til den lille morgenmadssult når man er på besøg i Malmø. Stedet er populært og ikke så stort, så man skal være forberedt på trang plads. Om sommeren har de dog masser af siddepladser udenfor ved deres fine pariser café borde. Hop fordi deres Instagram og se alle de lækkerier de har at byde på.

Nam Do

Nam Do byder hver lørdag og søndag fra 11-16 på vietnamesisk brunch, hvilket virkelig er et besøg værd hvis man godt kan lide asiatisk mad og gerne vil prøve en lidt anderledes brunch. Det er en brunch buffet med alt hvad hjertet begærer af lækkerier fra Vietnam og der er garanteret en kulinarisk og smagsrig oplevelse. Prisen er 209 svenske kroner for brunch buffet inkl. drikkevarer, kaffe og dessert. Udover et hav af færdiglavede retter som sprøde forårsruller, panko rejer, diverse marineret kød og grøntsager med nudler, ris osv. er der også mulighed for at lave sin egen Bao bun med lækkert fyld, ligesom du kan lave din helt egen traditionelle vietnamesiske Pho. Der serveres kun brunch i tidsrummet 11-16 på lørdage og søndage og ikke á la carte. Husk at reservere bord hvis du vil være sikker på at kunne komme til.