Bedste brunch odense

Bedste Brunch i Odense

Eyedes Gastro Pub

Eyedes brunch odense
Den hyggelige og moderne Eyedes Gastro Pub der er beliggende centralt i Odense byder på en lækker overdådig og rustik brunch buffet hver dag. I hverdagen serveres der brunch i tidsrummet 09-14 og i weekenden 08.30-14. Prisen for brunch buffet er 159 kr. ekskl. drikkevarer og 259 kr. inkl. sort kaffe, the, kakao og juice ad libitum i 2 timer. Skal en særlig anledning fejres så kan der tilkøbes et glas Cava til brunchen for 50 kr. ekstra.

Buffeten kan variere fra dag til dag men indeholder altid et bredt udvalg af populære brunchretter som røræg, bacon, pølser, yoghurt, frugt mv. Herudover forskellige lune frokostretter som f.eks. tarteletter, rødspættefileter, lun leverpostej, frikadeller mv. Buffeten indeholder også salater, forskelligt pålæg, varmrøgede laks og hjemmelavede frokostsalater. Der er også lidt til den søde tand i form af flere forskellige slags kage og pandekager.

Eyedes Gastro Pub har to gange vundet prisen for Byens bedste Brunch​ ved Best of Odense kåret af Ugeavisen Odense. Det er et særdeles populært sted med fremragende anmeldelser på nettet. Det er derfor er en god idé at reservere bord på forhånd.


ANNONCE: Brunch på Eydes Gastro Pub


Olivia Brasserie

Olivia brasserie brunch
Hos Olivia det franske brasserie i hjertet af Odense kan du vælge mellem tre forskellige brunch tallerkener på menuen. En klassisk brunch tallerken der indeholder røræg med bacon, krydderpølser, skyr med bær og müsli, pomfritter med chilimayo, salami, skinke, ost, frugt og kage. Olivias brunch tallerken er et mere eksperimentelt tag på en moderne brunch med et fransk twist. Den indeholder eksempelvis friteret camembert med solbærmarmelade, avocadocreme & forårsløg på ristet rugbrød og koldrøget laks med fynsk rygeostcreme. Et rigtig godt og spændende alternativ til en klassisk brunch.

Olivia Brasserie tilbyder også en Vegetar brunch tallerken der minder meget om ovenstående og indeholder ost og æg, men uden kød og fisk. Til gengæld medfølger der en lækker fransk croissant og en vegetarisk salat. En brunch tallerken hos Olivia Brasserie koster 139 kr. og det er uden drikkevarer. Du finder brunch tallerkenerne på frokostkortet og de serveres mandag – lørdag fra kl. 10-14.

Hver søndag inviterer Olivia Brasserie til en lidt anderledes brunch og et mere bæredygtigt alternativ til en brunch buffet som man kender den. Konceptet er ‘Family Sharing’ og betyder at brunchen bliver serveret som lækre småretter til deling på bordet. Skulle man have lyst til mere af sin favorit, så spørger man blot tjeneren og der vil være mere hvor det kommer fra.

Søndagsbrunch hos Olivia koster 169 kr. ekskl. drikkevarer og indeholder bl.a. skyr med hjemmelavet müsli, 2 slags oste, Frugt, Coppa skinke og Bresaola, Croissant med hønsesalat, Koldrøget laks med fynsk rygeost, Krydderpølse, Røræg & bacon, Avocadocreme, Fransk toast og flere lækre ting. Alt er frisklavet fra bunden og Olivia Brasserie går meget op i kun at bruge de bedste råvarer. Du kan tilkøbe drikkevarer til brunchen i form af friskpresset juice, økologisk saft fra Søbogaard, kaffe, the mv.

Restaurant Nordatlanten på Odense Havn

Restaurant Nordatlanten brunch

Café Unika

Café Biografen

Gastroteket

Café Fleuri

Froggys Café

Konrads

Café Korn


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *