Find billig brunch i København

Find Billig Brunch i København

At gå ud og spise brunch er en af de hyggeligeste aktiviteter man kan foretage sig en lørdag eller søndag formiddag. Men det kan også hurtigt blive en bekostelig affære og hvis man går ud og spiser brunch 2 personer kan man nemt komme af med 300-400 kr. Det behøver dog ikke altid at være dyrt når man skal ud og spise brunch. Der findes ganske udemærket brunch steder i København der har priser der ikke vælter månedens madbudget. Denne artikel er lavet for at give dig et overblik over hvor du kan få billig brunch København. Du kan hos alle de steder der er udvalgt til denne liste få brunch til under 100 kr.

Weekend Brunch Buffet hos Café Stella

Hos Café Stella kan du spise brunch buffet for blot 79 kr. pr. person. Brunch buffet hos Café Stella serveres hver weekend fra 09:00-16:00. Café Stella ligger centralt i København og er således et ideelt spisested når man eksempelvis er på en strøgtur til København. En brunch buffet hos Café Stella indeholder alt hvad hjertet begærer og byder selvfølgelig på røræg, bacon, pølser, yoghurt, frisk brød, pålæg og meget mere. Prisen på 79 kr. pr. person er for brunch buffet og uden drikkevarer. Man skal således tilkøbe evt kaffe og juice. Priser på kaffe og juice er rimelige og man kan eksempelvis få husets kaffe for 35 kr. eller en cappuccino for 45 kr. Juice koster 29 kr. for en lille og 39 kr. for en stor. Café Stella har også øko saft til 35 kr. eller lækker lemonade til 49 kr. Café Stella giver derudover 15% rabat på alle drikkevarer til studerende. Café Stella er det åbenlyse valg til billig brunch København.

Pris: 79 kr. pr. person.
Adresse: Kompagnistræde 18, 1208 København K
Reservation: +45 33 15 19 00


ANNONCE: Køb mad på afbetaling – Besøg hjemmesiden


Café Emil byder på stor Brunch I Valby

I udkanten af København i hyggelige Valby ligger Café Emil der alle dage fra 10-14 serverer en stor brunch tallerken for blot 89 kr. Hver søndag er der brunch buffet som ligeledes koster 89 kr. En brunch tallerken fra Café Emil indeholder røræg med bacon, pølser, pandekager, brød, smør, ost, salami, yoghurt, frugt og kage. Brunch buffet indeholder samme som førnævnte, samt en masse andre lækkerier. Hverken brunch tallerken eller buffet er inkl. drikkevarer og det skal man således bestille ved siden af. Café Emil har smagsfuld stempelkaffe til blot 34 kr. og friskpresset juice til 39 kr. for en lille og 49 kr. for en stor. Der er også mulighed for at købe smoothies og lemonade. Café Emil ligger i hyggelige Valby tæt på Valby st. og Spinderiet.

Pris: 89 kr. pr. person.
Adresse: Annexstræde 3, 2500 Valby
Reservation: +45 36 44 74 41

Hvilket sted kan DU anbefale til billig brunch København?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *