Find den bedste brunch i Århus

Her får du den Bedste Brunch i Århus

Århus er en fantastisk by når det kommer til at gå ud på hyggelige cafeer og restauranter og spise brunch. Der er mange gode brunch steder i Århus by og det kan sommetider være svært at vælge. Her har vi på bedste vis prøvet at samle de steder du kan få den bedste brunch i Århus. Du kender sikkert nogle af dem i forvejen og måske gemmer der sig nogle perler som du ikke har prøvet endnu.

Mefisto

View this post on Instagram

A post shared by Mefisto Restaurant & Gårdhave (@mefisto_aarhus)


Restaurant Mefisto ligger i hjertet af Århus i det hyggelige latinerkvarter. Det er en fiskerestaurant med en autentisk indretning og med en meget charmerende gårdhave. Mefisto har en overdådig brunch der serveres ved bordet på et bræt der er fyldt med lækre retter. Den består af: Håndpillede rejer med avocado og rugbrødschips, Torskerogn med citron og remoulade, Risotto med blæksprutte, Auberginekroketter med estragon og Baba Ganoush, Egg Benedict med skinke og hollandaise, Toast med comté og trøffel, samt Ananas med kokos. Den koster 198 kr. og man kan tilkøbe friskbrygget stempelkaffe og et glas æblemost til en samlet pris på 248 kr. Brunch hos Mefisto serveres helt fra til kl. 16:00. Prøv en god og lidt anderledes brunch i Århus hos restaurant Mefisto.

Cafe Faust

View this post on Instagram

A post shared by CAFÉ FAUST (@cafefaustaarhus)


Cafe Faust har en af de bedste brunch i Århus. Du kan vælge mellem hele 4 forskellige brunch tallerkener, alt afhængig af hvad du er til og hvilket humør du er i. Prisen er 139 kr. Der er også både en vegetarisk og vegansk brunch tallerken, med et væld af lækkerier på tallerkenen. Til den mindre sult kan der vælges 2 andre morgenmadsalternativer. Cafe Faust ligger centralt i Århus på Åboulevarden lige ud til åen. Brunch serveres både i hverdagen og weekenden fra kl. 10-14.

Casablanca

View this post on Instagram

A post shared by Café Casablanca Aarhus (@casablancaaarhus)


Hos Casablanca kan du alle ugens dage nyde godt af deres store og overdådige brunch buffet, der går under navnet ‘Crunch’. Den byder blandt andet på lækkert friskbagt brød, samt flere hjemmelavede specialiteter. Prisen for brunch buffet hos Casablanca er 200 kr. lige ud pr. person og det inkluderer også drikkevarer ad libitum. Blandt drikkevarer er der Peter Larsen kaffe, Øko Fredsted The, Hjemmepresset appelsinjuice, Koldpresset æblemost, grøntsagssmoothie og økologisk ingefærshot. Casablanca er et populært sted at spise brunch i Århus og den lækre brunch buffet har da også over 600 gæster hver eneste uge. Det kan være en god idé at book bord i forvejen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *