Kaffekælderen bedste brunch Køge

Her får du den bedste brunch i Køge

Køge er en hyggelig og historisk by med det fineste torv bestående af gode butikker og restauranter. Brunch i Køge er noget der er nemt at finde og der er således mange restauranter hvor det er muligt at få. Der findes mange restauranter i Køge hvor man kan sidde indenfor i hyggelige rammer og spise brunch. Om sommeren kan man nyde en god brunch udenfor på det hyggelige Køge Torv eller du kan spise brunch i solen på Køge havn. Der findes også mange gode steder at spise brunch i Køge omegn. Her får du vores bud på de bedste steder at spise brunch i Køge.

Rib House på Køge havn

Brunch buffet rib house køge
Hos Rib House beliggende på Køge Havn kan du komme til weekend brunch. Lørdag og Søndag fra kl. 10-13. Der er tale om en stor brunch buffet med et varieret udbud af retter. Spis alt hvad du kan af de lækre brunch retter. Prisen er 169 kr. pr person og det inkluderer også hjemmelavet smoothies, juice, te og kaffe ad libitum. Hvis du vil være sikker på at få bord er det en god idé at bestille i forvejen. Børn under 12 år er halv pris. Hos Rib House går man op i at råvarerne skal være gode og der serveres således kun kød af bedste kvalitet, hvilket kommer til udtryk i deres gode brunch buffet.


ANNONCE: Ølsmagning hos Braunstein i Køge


Restaurant Siesta

Restaurant Siesta Køge Brunch
Restaurant Siesta ligger en smule udenfor Køge centrum, men er stadig nemt at komme til. Alle ugens dage er der brunch buffet med alt hvad hjertet begærer. Det koster kun 89 kr. og inkluderer lækre ting som yoghurt med müsli og sirup, toastbrød med skinke og ost, pølser, røræg, bacon og ost, parisertoast, frisk frugt, marmelade, nutella og til den søde tander der pandekager med sirup og minikage. Er der noget der skal fejres, kan du også købe en Champagne brunch for 139 kr. som indeholder lidt ekstra lækkerier og serveres med valgfri drikkevare. Kræver man er minimum 2 personer.

Café Vivaldi

Brunch på Vivaldi i køge
Café Vivaldi ligger midt på Køge Torv og her kan man nyde en god brunch udenfor om sommeren hvor de har hele 170 siddepladser. Det er naturligvis også muligt at spise brunch året rundt indenfor på selve cafeen. Vivaldi har en Luksus Brunch der serveres i hverdagene indtil kl. 12 og her får du en stor tallerken fyldt med brunch lækkerier, inkl. kaffe eller te for 129 kr. Hvis der er noget som skal fejres kan du også vælge Brunch og bobler, der yderligere inkluderer valgfri juice og et glas bobler for 199 kr. I weekenden er der stor brunch buffet indtil kl. 13 og det koster 129 kr. uden drikkevarer.


LÆS OGSÅ: Her finder du den bedste brunch i Roskilde


Kaffekælderen

Kaffekælderen i Køge er en fin Café som ligger centralt i byen og meget smukt lige ud til Køge Å. De er rigtig gode til kaffe og kage, men kan også prale med en særdeles god brunch. Du kan vælge en brunch tallerken som har blødkogt æg, yogurt med frugt og hjemmelavet granola og eh hjemmelavet, ristet rugbrødssandwich, samt et glas friskpresset appelsinjuice. Hver weekend er der Kaffekælderen’s lørdagsbrunch. Her får du tomat- og gedeosttærte, salat efter sæson, frisk presset appelsinjuice eller æblemost, yogurt med hjemmelavet frugt kompot og granola, et udvalg af Kaffekælderen’s friskbagt brød, med pålæg og marmelade. Der skal bestilles bord senest fredag kl. 14 og der er et begrænset antal pladser. Lørdagsbrunch hos Kaffekælderen er for minimum 2 personer og meget velegnet til selskaber af 4 personer.

Café Vanilla – LUKKET

Café Vanilla er beliggende på Køge Torv og er en af de mest populære cafeer i byen. Et oplagt valg hvis du vil ud og spise en god brunch i Køge. Hos Café Vanilla kan du nyde din brunch både indenfor i deres hyggelige café eller udenfor på torvet om sommeren. Der er 2 brunch koncepter hos Café Vanilla. Brunch i hverdagen fra 10-12 som er en “Sammensæt selv din brunch”-koncept. Her vælger du om du vil have 3, 5 eller 7 retter og kan så herefter vælge hvilke ting du har mest lyst til. Her kan du blandt andet vælge mellem avocado med sesam, spejleæg, røræg, pølser og bacon, røget laks og en masse andre ting, inklusiv søde lækkerier som amerikanske pandekager eller chokoladekage. I weekenden er der en stor brunch buffet med alt hver hjertet begærer og det serveres fra 10-13 og koster kun 109 kr.

Find inspiration til flere spisesteder i Køge her.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *