Find den bedste brunch i Kolding

Guide til den bedste brunch i Kolding

Kolding er et fantastisk flot sted med et rigt byliv og mange spændende ting at se og opleve. Der er selvfølgelig Koldinghus og så er der åen som løber gennem byen og ikke mindst Kolding Fjord. Derudover er der masser af gode steder at spise brunch i Kolding og der er noget til enhver smag. Hvad end du er på udkig efter en delikat brunchtallerken eller en overdådig brunch buffet, så finder du det i Kolding. Vi har samlet de absolut bedste brunchsteder i Kolding i denne guide.

The Mokka Café

The Mokka Cafe brunch kolding
The Mokka Café er et af de bedste steder at spise morgenmad og brunch i Kolding. Er du til en solid gang brunch så skal du prøve brunch brættet der indeholder alt hvad hjertet begærer af delikate brunch favoritter. På brunch brættet finder du lækre ting som ægge muffin, gourmetpølser, bacon, pandekager med sirup, yoghurt med granola, krydderskinke, vesterhavsost, avocado og rørt laksetatar. Der medfølger også kaffe, te og juice.

Prisen for brunch brættet er 140 kr. Tilkøb latte eller cappuccino for 15 kr. og til den ekstra hygge kan du naturligvis også tilkøbe et glas bobler. Er du ikke til den helt store brunch så er der også morgenmadsretter at finde i form af Croque Madame og Avocadomad. Morgenkortet hos The Mokka Café er gældende fra kl. 10 til 11.30. Find The Mokka Café på A.L. Passagen 9-13 i hjertet af Kolding.

Restaurant Over Aaen

Brunch hos restaurant over aaen i Kolding
Restaurant over Aaen er en hyggelig restaurant og tapas bar hvor man går op i kvalitet og gode råvarer. Som navnet antyder ligger den med udsigt til åen i hjertet af Kolding. Hver dag serveres der lækre morgenmadsretter frem til kl. 12 og brunch til kl. 13.

Blandt morgenmadsretter kan der nævnes en lækker avocado mad med spejlæg, guacamole og hytteost og med mulighed for tilkøb af varmrøget laks med wasabicreme. Eller hvad med en spansk inspireret morgenmadsburger i briochebolle med serrano, cheddar, hytteost og spejlæg.

Det mest populære på morgenmadskortet er dog deres brunch tapas der består af små delikate anretninger af lækre ting som øko yoghurt med knas, røræg, serrano, avocado med hytteost, lakserilette, friskbagt brød med smør, ost mm. Til den søde tand er der også amerikanske pandekager. Brunch tapas hos Restaurant Over Aaen koster 119 kr.

Café Klein

Cafe klein brunch kolding
Hos Café Klein kan du nyde en god brunch i hyggelige omgivelser. Maden laves med kærlighed og der bliver kræset for detaljerne. Hos Café Klein føler man sig hjemme og bliver altid budt velkommen af personalet med et smil. Om sommeren kan du nyde din brunch udenfor på terrassen i det gode sommervejr.

Café Klein serverer en brunchtallerken alle dage fra 10-11.30 og med en pris på kun 98 kr. er det (måske) den billigste brunch i Kolding. Trods prisen er der hverken gået på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten. Brunchtallerkenen kommer med et hav af lækkerier og indeholder både rugbrød, friskbagt bolle, ost, pålæg, yoghurt, frugt, laks, grønsagstærte og selvfølgelig æg, bacon og brunchpølser samt en pandekage. Så er der vidst ingen der går sultne hjem. Til den lille sult kan du også vælge røræg og bacon med grovbolle og rugbrød til 58 kr.

På søndage er der brunch buffet fra 10-12.30. Prisen er 165 kr. og det er inkl. kaffe/te og to slags juice. Buffeten indeholder alt ovenstående inkl. flere lækkerier såsom varmrøget laks fra Kolding røgeri og hjemmelavet hønsesalat og laksetatar. Prøv deres søndagsbrunch, men husk at medbringe den gode sult. Du finder Café Klein centralt i Kolding, mere specifikt på Søndertorv 7. Åbent alle dage.

Café Razz

Café Razz brunch buffet i Kolding
Café Razz er stedet at tage hen hvis du gerne vil have en overdådig brunch buffet der indeholder alt hvad hjertet begærer. Brunch buffet serveres både lørdag og søndag fra 9.30 til 14. Prisen er kun 109 kr. og hvis du ønsker kaffe, te og juice ad libitum er prisen 199 kr.  Man har bordet i 2 timer og går helt sikkert ikke sulten derfra.

Det er også muligt at spise brunch i hverdagen hos Café Razz hvor der er en brunch platte på menuen til 109 kr. der serveres i tidsrummet 10-13. Brunch platten indeholder mange af de samme lækkerier der findes til brunch buffeten i weekenden. Til din brunch finder du naturligvis et bredt udvalg af kaffe og friskpresset juice. Café Razz er beliggende centralt i Kolding lige ved Koldinghus ned til slotsøen.

Brunch i Kolding Storcenter

Står den på shopping i Kolding Storcenter og vil du gerne kombinere det med en god brunch? Så er der rig mulighed for at finde gode steder at spise brunch i Kolding Storcenter. Ja der er faktisk hele tre steder at vælge mellem. Se dem nedenfor.

Café A

Café A kender de fleste nok som en kæde der er godt repræsenteret i diverse større danske byer. De holder også til i Kolding Storcenter og serverer en rigtig god brunch til en fornuftig pris. Især hvis du kan få halv pris, hvilket oftest er muligt ved at tjekke deres hjemmeside for tilbud eller downloade deres app. Hos Café A bliver der serveret brunch fra 10-14 og der er flere forskellige brunch menuer at vælge mellem.

Der er noget til enhver smag og som noget ekstra er der altid fri salatbar inkluderet. Brunch menuer hos Café A bliver serveret som små separate retter og der er 6 mindre retter til hver menu. Derudover er det også muligt at købe deres brunch tallerken. Café A er en oplagt mulighed hvis du er i Kolding Storcenter for at shoppe og sulten pludselig melder sig.

Fredes Café

Fredes Café er en hyggelig Café i Kolding Storcenter hvor man går op i kvalitet og friske råvarer. Mange af råvarerne er økologiske og der bliver eksempelvis brugt både økologisk smør og mælk. Maden bliver lavet fra bunden og der bliver ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

Hos Fredes Café bliver der serveret en lækker brunch tallerken. Den koster 108 kr. og indeholder både yoghurt med müsli og frisk frugt, æg, bacon og brunchpølser, brød, smør, marmelade og diverse pålæg, samt en pandekage. Hvis du skal i biografen samme dag så kan du vise din biografbillet og få 20% rabat på din brunch.

Café Eiffel

Hos Café Eiffel bliver der serveret morgenmad og brunch mellem kl. 10-12. Til den lille sult kan man enten vælge en morgentallerken der indeholder æg, ost, pålæg, marmelade og friskbagt brød til 50 kr. eller en omgang røræg med bacon, frugt, brød og smør til 68 kr. Deres brunch koster 128 kr. og indeholder alt hvad hjertet begærer af favorit brunch klassikere. Prisen er inkl. Kaffe eller te og et glas friskpresset juice. Derudover kan man tilkøbe opfyldning af kaffe eller te for blot 10 kr.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *