The Mokka Café

The Mokka Cafe brunch kolding
The Mokka Café er et af de bedste steder at spise morgenmad og brunch i Kolding. Er du til en solid gang brunch så skal du prøve brunch brættet der indeholder alt hvad hjertet begærer af delikate brunch favoritter. På brunch brættet finder du lækre ting som ægge muffin, gourmetpølser, bacon, pandekager med sirup, yoghurt med granola, krydderskinke, vesterhavsost, avocado og rørt laksetatar. Der medfølger også kaffe, te og juice.

Prisen for brunch brættet er 140 kr. Tilkøb latte eller cappuccino for 15 kr. og til den ekstra hygge kan du naturligvis også tilkøbe et glas bobler. Er du ikke til den helt store brunch så er der også morgenmadsretter at finde i form af Croque Madame og Avocadomad. Morgenkortet hos The Mokka Café er gældende fra kl. 10 til 11.30. Find The Mokka Café på A.L. Passagen 9-13 i hjertet af Kolding.

Restaurant Over Aaen

Brunch hos restaurant over aaen i Kolding
Restaurant over Aaen er en hyggelig restaurant og tapas bar hvor man går op i kvalitet og gode råvarer. Som navnet antyder ligger den med udsigt til åen i hjertet af Kolding. Hver dag serveres der lækre morgenmadsretter frem til kl. 12 og brunch til kl. 13.

Blandt morgenmadsretter kan der nævnes en lækker avocado mad med spejlæg, guacamole og hytteost og med mulighed for tilkøb af varmrøget laks med wasabicreme. Eller hvad med en spansk inspireret morgenmadsburger i briochebolle med serrano, cheddar, hytteost og spejlæg.

Det mest populære på morgenmadskortet er dog deres brunch tapas der består af små delikate anretninger af lækre ting som øko yoghurt med knas, røræg, serrano, avocado med hytteost, lakserilette, friskbagt brød med smør, ost mm. Til den søde tand er der også amerikanske pandekager. Brunch tapas hos Restaurant Over Aaen koster 119 kr.

Café Klein