Brunch i Nordsjælland

Bedste Brunch i Nordsjælland

Er du på udkig efter et godt sted at spise brunch i Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de bedste brunch steder i Nordsjælland og lavet denne liste så du kan få inspiration til din næste brunchoplevelse. Nordsjælland er en region med masser af gode brunchsteder og de fleste på denne liste er placeret enten ved eller nær den nordsjællandske kyst. Vi har nøje udvalgt de bedste steder og der bør være lidt for enhver smag. Hvad end det skal være en overdådig brunch i eksklusive rammer eller en hyggelig café brunch i afslappende omgivelser.

Bernstorff Slot

Brunch på Bernstorffs Slot
Vi starter ud med en af de nok bedste, mest overdådige og eksklusive brunchoplevelser du finder i Nordsjælland. Nemlig på Bernstorffs Slot, hvor der hver søndag bliver serveret en fantastisk brunch i de smukkeste omgivelser. Der er alt hver hjertet begærer og hvad man kan forvente af en luksus brunch. Der er kræset for detaljerne og alt bliver lavet fra bunden af de bedste råvarer. Nyd den lækre brunch i den smukke Havesal med udsigt over Bernstorffsparken. Om sommeren er det muligt at sidde udenfor på terrassen.

Søndagsbrunch på Bernstorffs Slot koster 425 kr. pr person og inkluderer både kaffe, te og juice, samt et glas bobler enten med eller uden alkohol. På den overdådige luksus buffet finder du alt hvad man kan forvente af en brunch på dette niveau. Udover brunchklassikere som røræg, bacon, pølser og lign. er der også mere frokostlignende retter som eksempelvis æggesalat på ristet rugbrød, kartoffelsalat, spinattærte mm. Der er også både frugtsalat med vaniljecreme, pandekager og oste med hjemmelavet garniture.

Bernstorffs Slot er stedet at prøve hvis man er på udkig efter en brunch i Nordsjælland ud over det sædvanlige. Det er en god idé at bestille bord god tid i forvejen, da der er stor efterspørgsel. Man har bordet i 2 timer og brunchen serveres fra kl. 9.30. Book bord gennem deres hjemmeside.

Rungstedgaard

Brunch på Rungstedgaard
På Rungstedgaard der i dag er hotel med anmelderrost restaurant, kan du hver søndag nyde en luksuriøs brunch i de historiske rammer. Når man besøger Rungstedgaard til en efterhånden legendarisk søndagsbrunch er både service og gastronomi i højsæde. Brunchbuffeten byder på alt hvad hjertet begærer af lækre brunchretter af sæsonens råvarer fra lokale leverandører.

På buffeten finder du et stort udvalg af drikkevarer, herunder friskpresset juice, smoothies, kaffe, te, og naturligvis mousserende vin til dem der skulle få lyst til et glas bobler. Udover det finder du lækre oste, charcuterie, friskbagt hjemmelavet brød og boller, yoghurt, masser af grønt, lune retter og naturligvis æg, bacon og brunchpølser. Til den søde tand er der lækkerier fra egen konditor.

Brunch på Rungstedgaard koster 495 kr. men så er det også inklusiv absolut alt hvad man kunne drømme om. Det hele er hjemmelavet og utrolig lækkert og delikat. Skulle man få lyst til at gøre en tur ud af det, kan man som brunchgæst på Rungstedgaard få 20% rabat på indgang til Karen Blixen museum. Book bord til den luksuriøse søndagsbrunch på forhånd.


ANNONCE: Køb gavekort til brunch


Café Rosenhuset i Vedbæk

Café Rosenhuset brunch
Café Rosenhuset er beliggende lige ned til vandet i skønne Vedbæk i det fineste lille lyserøde bindingsværkshus, der oprindeligt er et svensk fiskerhus opført i 1850. Hos Café Rosenhuset serveres der brunch mellem kl. 9 og 12 på alle ugens dage. Konceptet er som man kender det fra andre steder, en “byg-selv” brunch hvor man kan vælge mellem 19 lækre brunchretter og afkrydser på en bestillingsseddel, hvilke retter man ønsker. Man kan vælge mellem 3, 5 eller 7 stk. hvor prisen er hhv. 109, 159 og 199 kr.

På brunchkortet findes der 19 forskellige retter som serveres som små selvstændige retter for sig selv. Vælg eksempelvis hjemmebagt brød eller Croissant fra bageriet og røræg, spejlæg og græsk yoghurt fra majeriet. Under kød og fisk er der både stegt bacon, oksechorizo, kylling, koldrøget laks og tunmousse. Hos Café Rosenhuset bruger man råvarer af allerhøjeste kvalitet og går op i dyrevelfærd. Derfor har man valgt Grambogård som leverandør af sit kvalitetskød. Derudover er der frugt og grønt at vælge mellem, samt retter til den søde tand. Drikkevarer er ikke inkluderet og skal bestille særskilt.

Lind’s Kaffebar i Humlebæk

Brunch hos Linds kaffebar
Lind’s Kaffebar lige ved Humblebæk st. ikke langt fra Louisiana, er det perfekte sted at tage hen hvis du er på udkig efter god kaffe og en lækker brunchtallerken til en fornuftig pris. Nyd den indenfor i hyggelige og uformelle rammer eller udenfor om sommeren. Brunchtallerken serveres fra kl. 10 til 13.

Den indeholder både græsk yoghurt med mysli og honning, laks, serranoskinke med melon, omelet, brunchpølser, brød, smør og ost, og til sidst men ikke mindst, pandekage. Prisen for en brunchtallerken hos Lind’s Kaffebar er 129 kr. og det er inkl. et glas appelsin juice. Tilkøb din favorit kaffe til brunchen.

Charlottenlund Fort

Brunch på Charlottenlund Fort
Charlottenlund Fort byder på en fantastisk udsigt over Øresund og ikke mindst en overdådig brunch buffet med alt hvad hjertet begærer af lækre brunch retter. Brunch buffet hos Charlottenlund Fort finder sted hver søndag fra kl. 10 til 16. Det koster 220 kr. pr. person og er inkl. vand og juice. Kaffe og øvrige drikkevarer kan tilkøbes.

Retterne på buffeten kan skifte fra gang til gang og der er således aldrig to ens brunch buffeter. Du finder dog altid de klassiske brunch favoritter såsom røræg, bacon og brunchpølser, samt friskbagt brød og croissant. Derudover finder du fisk og skaldyr, lune retter, salater, ost, amerikanske pandekager med sirup til den søde tand og meget mere. Charlottenlund Fort byder på en rigtig god brunch i Nordsjælland i nogle flotte rammer.


LÆS OGSÅ: Her får du den bedste brunch i København


The Captain på Rungsted Havn

Brunch hos The Captain i Rungsted havn
Hos The Captain kan du nyde en lækker brunchbuffet med flot udsigt over Rungsted Havn. Den hyggelige familie restaurant byder hver lørdag og søndag på weekendbrunch, der serveres fra kl. 10 til 12.30. På den store buffet er der alt hvad man kan drømme om af lækre brunchretter.

På buffeten finder du både røræg, kogt æg, spejlæg, bacon, brunchpølser, røget laks og meget mere. Derudover naturligvis hjemmebagt brød med flere forskellige slags oste og pålæg. Selvfølgelig er der også både pandekager med sirup og wienerbrød. Én ting er helt sikkert og det er, at du ikke går sulten hjem.

Prisen for hele herligheden er 195 kr. pr. person og det er altså inkl. både juice, the og kaffe ad libitum. Det er altså en super skarp pris. Børn under 12 spiser for 99 kr. The Captain er det oplagte valg hvis du ønsker en god brunch i Nordsjælland til en rigtig fornuftig pris.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *