Restaurant Kongedybet brunch i rødovre

Bedste brunch i Rødovre

Rødovre har mange gode steder at spise brunch, både i Rødovre Centrum og resten af byen. Vi har udvalgt de bedste steder at spise brunch i Rødovre og lavet denne liste til dig.

Rødovre Centrum

Samlingspunktet i Rødovre er Rødovre Centrum og her er der mange gode muligheder for at få brunch. F.eks. hos Red & Yellow, hvor du selv vælger dine brunchretter. Her er kvalitet og råvarer i orden og det er en lækker og delikat brunch man får serveret. Derudover er der The Spot Café som også serverer en ganske god brunch. Joe & The Juice, der serverer friskpresset juice og lækre sandwich er også en mulighed.

Restaurant Kongedybet

Restaurant Kongedybet ligger tekniskset i Husum/Brønshøj men lige på grænsen til Islev/Rødovre. Restaurant Kongedybet har specialiseret sig i Brunch og det er et populært sted at spise brunch i Rødovre. Deres brunch-menu inkluderer en bred vifte af lækre brunchretter og der er noget for enhver smag. Du sammensætter selv din brunch og hvor mange retter du vil have. Kvaliteten og råvarer er i top og du er garanteret en særdeles lækker og velsmagende brunch.

Café Kalas

Café Kalas på Tårnvej lige overfor Rødovre Centrum er et godt sted at spise brunch, hvis du er på udkig efter en afslappet og hyggelig atmosfære. Konceptet er en byg selv brunch hvor du vælger det antal retter du kunne tænke dig. På menuen finder du en masse gode brunchfavoritter lige fra røræg til bacon, brunchpølser og lign. Du kan også få lavet din egen byg selv omelet.

Ovenstående er kun et udvalg af de mange gode steder at spise brunch i Rødovre, og valg af sted afhænger af dine personlige præferencer og smag. Kender du til andre gode steder, så skriv en kommentar nedenfor.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *