Find bedste brunch i Roskilde

Her finder du den bedste brunch i Roskilde

Roskilde er en fantastisk by og når det gælder brunch er der masser af gode spisesteder som byder på et lækkert måltid. Der findes mange gode brunch steder på både gågaden, såvel som på Roskilde havn og ned til fjorden. Det blomstrende Trekroner lige ved Roskilde kan også byder også på nogle gode og hyggelige cafeer med lækker brunch. Læs videre her for at få det komplette overblik over de bedste steder at spise brunch i Roskilde.

Café Korn

Brunch buffet hos Cafe Korn i Roskilde
Café Korn er stedet at gå hen hvis du ønsker en god brunch i roskilde. De byder på 3 forskellige brunchtyper. I hverdagen kan du få en luksus brunch til 129 kr. som indeholder lækre ting som æg, brunchpølser, bacon, forskelligt pålæg, laks, ost, skyr med sirup & mysli, avocado og en brødtallerken med smør og marmelade. Som noget ret fedt og lidt anderledes byder Café Korn også på en såkaldt Delebrunch i weekenden som koster 159 kr. og er en brunch som kan deles af 2 personer til den lette sult. God til en hyggestund i hverdagen uden man behøver spise sig prop mæt. Indeholder mange af de samme gode ting som luksus brunchen, herunder æg, brunchpølser, bacon, pålæg, laks, ost og yoghurt.

I weekenden serveres der brunchbuffet fra 10-13 og det koster 149 kr. Her er der taget udgangspunkt i gode råvarer og en indbydende og delikat brunchbuffet med et bredt udvalg af de bedste brunch favoritter. Er du ikke til den helt store brunch kan du hos Café Korn også få lette morgenmadsretter, herunder ristet rugbrød med avocado til 39 kr. Skyr med müsli og sirup til 29 kr. og røræg, brunchpølser og bacon til 39 kr. God kaffe og friskpresset appelsinjuice kan tilkøbes. Den hyggelige café er beliggende centralt i Roskilde for enden af gågaden på adressen Skomagergade 42-44.

Grundsmag

Grundsmag brunch roskilde
Grundsmag er beliggende centralt i Roskilde lige ved gågaden og Roskilde Domkirke. Stedet er et økologisk spisested der går op i bæredygtighed og gode råvarer. Deres brunch kalder de også selv for bæredygtig brunch og beskriver, at de elsker gode økologiske råvarer, men hader madspil. Derfor bliver brunch hos Grundsmag serveret portionsanrettet. Konceptet er, at man vælger mellem 4 og 7 af sine favorit brunch retter og så bliver de serveret i små skåle på et træfad. På den måde får du lige hvad du har lyst til og man undgår madspil.

Alle retter laves fra bunden og der bruges somsagt gode og økologiske råvarer der er i sæson. Brunch serveres hver lørdag og søndag fra kl. 10-16. Prisen er mellem 145-195 kr. afhængig af antallet af brunchretter man vælger. På menuen er der lækre brunchfavoritter som brunchpølser, håndskåret bacon, røræg med purløg, græsk yoghurt, spansk omelet og meget mere. Derudover kan man tilvælge en gratis brødkurv til bordet. Drikkevarer tilkøbes og her serverer Grundsmag både økologisk juice og forskellige typer af kaffe.

Snekken Trattoria

https://www.instagram.com/p/B2oWvLTAo5V/
Snekken Trattoria er en italiensk restaurant som er økologisk med en flot og idyllisk beliggenhed på Roskilde Havn. De byder hver weekend på en lækker og overdådig brunch buffet bestående af et stort udvalg af brunch favoritter som der virkelig er kræset for. Weekendbrunch på Snekken Trattoria foregår fra 10-13 og koster 169 kr. og for dette får du alt hvad hjertet begærer indenfor lækre brunch retter. Fra udvalget kan der fremhæves ting som græsk yoghurt, frittata(italiensk omelet) med tørsaltet bacon, små krydderpølser, udvalg af hjemmebagt surdejsbrød og en masse andre italienske morgenmads- og frokost specialiteter.

Til den søde tand er der lune vafler og romkugler. Der kan tilkøbes drikkevarer i form af en drikkevarer pakke til 79 kr. som indeholder både kaffe, te, juice og saft. Snekken Trattoria er det oplagte sted til en weekendbrunch med familien i hyggelige rammer lige ned til Roskilde Fjord.


ANNONCE: Helikoptertur over Roskilde


Café Freunde Trekroner

View this post on Instagram

A post shared by Freunde Catering (@freundecatering)


Hyggelige Café Fruende i Trekroner byder på en afslappende atmosfære, samt god og lækker mad lavet med kærlighed. Cafeen er beliggende i det forholdsvis nye kvarter i Trekroner tæt på stationen. Hos Fruende har de morgenmad til enhver smag. Til den lille sult kan du købe mindre morgenmadsretter, eksempelvis 2 skiver franskbrød der serveres med pølse eller ost og marmelade til blot 29 kr. eller en lækker portion røræg med purløg, bacon og ristet rugbrød til 59 kr eller spejleæg med avocado også til 59 kr.

Til en lidt større sult byder Café Fruende på en brunchtallerken til 159 kr. som byder på alt hvad hjertet begærer, herunder kan der fremhæves røræg med bacon, honningrørt skyr med granola, avocado med cashewnødder og meget mere. Serveres med valgfri kaffe eller te. På Café Fruende har de hver måned udstilling med en kunstner, således at de altid har forskellige malerier eller flotte kunsttryk hængende på deres vægge til at pryde cafeen. Der har f.eks. været udstilling med flotte kunstplakater fra Viola Brun.

Cafe Satchmo

View this post on Instagram

A post shared by Café Satchmo (@cafesatchmo)


Den lille og hyggelige Cafe Satchmo ved Roskilde gågade byder på både en klassisk brunch, en vegetar brunch og en børnebrunch til de små. En klassisk brunch indeholder alt det man kan forvente af en god gedigen brunch. Hjemmebagt vaffel med ahornsirup, røræg og bacon, chorizo pølse, yoghurt med müsli, frist frugt og godt brød og ost. Mange af de ting som findes som en samlet brunch tallerken kan også købes enkeltvis til den lille sult.

På Cafe Satchmo bliver der også serveret utrolig god friskristet kaffe fra et lokalt kafferisteri og selve kaffen er økologisk fra mindre bæredygtige producenter, som dermed er fairtrade mærket. Mælken er også økologisk fra danske kø’er. Prøv en god brunch med en tilhørende lækker kaffe og du vil ikke blive skuffet.

Kender du til andre gode brunch steder i Roskilde? Så lad os endelig vide hvilke i kommentarfeltet nedenfor.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *