Brunch ud af huset

Brunch ud af huset

Står du og skal invitere gæster til en særlig anledning som fødselsdag, barnedåb eller lign. Så er brunch ud af huset et nemt og oplagt valg og noget som altid falder i god smag hos gæsterne. Vi har lavet denne oversigt så du kan finde de bedste steder at bestille brunch udefra til dit arrangement.

Oversigten starter med nogle større cateringfirmaer der dækker enten hele eller størstedelen af Danmark. Dernæst præsenterer vi nogle mindre cateringfirmaer og restauranter der også tilbyder brunch ud af huset, opdelt efter de større byer i Danmark.

Kokken og jomfruen

Kokken og jomfruen er et godt og sikkert valg når det kommer til brunch udefra til dit arrangement. Med sine fire lokationer i hhv. København, Slagelse, Odense og Århus dækker de hele Danmark og tilbyder levering i hele landet. De har ligeledes telefonisk kundeservice alle ugens dage, samt leveringsgaranti og mulighed for tilkøb af afbestillingsforsikring, hvilket gør det til et trykt og sikkert sted at bestille brunch til dit arrangement.

Kokken og jomfruen tilbyder tre forskellige brunch varianter. En favoritbrunch med 10 retter for kun 109 kr. pr. kuvert. der giver dig de 10 mest populære brunchretter til en skarp pris. Den indeholder både yoghurt med honning og müesli, røræg med bacon og pølser, ost og andet pålæg, pandekager, udvalg af wienerbrød, samt andre retter.

Den anden brunch variant er Den Klassiske Brunch med 10 retter for kun 79 kr. pr. kuvert. Her er der tale om en klassisk brunchmenu med brunchfavoritter som røræg med bacon, ost, pålæg, leverpostej, pandekager, wienerbrød og andre retter.

Den tredje mulighed er Vælg Selv-Brunch hvor du selv kan sammensætte brunchen og vælge alle dine favoritter til dig og dine gæster. Vælg mellem 26 forskellige brunchretter. Du kan vælge 10 retter for 109 kr. pr. kuvert og herefter 10 kr. pr. valg.

Når du bestiller brunch ud af huset hos Kokken og jomfruen bliver de kolde retter anrettet på fade af 10-15 kuverter. Du kan således selv bestemme om du vil servere maden som en klassisk brunch buffet, stille fadene på bordet eller selv portionsanrette det som en brunchtallerken. Minimum antal kuverter er 10 stk.

Smageriet

Smageriet holder til i Odense men leverer til hele landet. Hos Smageriet bliver der kræset for detaljerne og kun brugt de bedste råvarer. Du kan derfor forvente at få en brunch i absolut topklasse der med garanti vil give dine gæster en fantastisk smagsoplevelse. Vælg mellem en Go’Morgen Brunch med 7 forskellige retter til 150 kr. pr. kuvert eller en Design Selv Brunch til 180 kr. pr. kuvert for 7 retter og 25 kr. pr. ret udover.

Med Go’Morgen Brunch til 150 kr. pr. kuvert får du græsk yoghurt, røget laksetatar, brunchpølser fra Svaneke slagteren, lækker omelet lavet på frilandsæg, hjemmelavet ketchup, charcuteri, stenovns baguette, blåbær muffins og kanelsnurrer. Vi lover at dine gæster ikke bliver skuffet. Minimum antal kuverter for Go’Morgen Brunch er 10 stk.

Med en Design Selv Brunch kan du vælge mellem 20 forskellige yderst lækre og delikate brunchretter og udvælge dine favoritter til et overdådigt brunchbord for dig og dine gæster. De retter du vælger bliver pænt anrettet på fade så de er lige til at servere som en brunchbuffet eller direkte på bordet. Det sværste bliver uden tvivl at vælge hvilke retter din brunch skal indeholde. Minimum antal kuverter for en Design Selv Brunch er 6 stk.

Brunch ud af huset i København

Madkonceptet

Madkonceptet i Albertslund leverer eksklusiv brunch ud af huset. Hos Madkonceptet er kvaliteten i top og her får man en brunch buffet med friske råvarer og nybagt brød. Du kan selv sammensætte din egen brunch og vælge mellem 22 forskellige brunchretter. Blandt udvalget finder du klassiske og velkendte brunchretter, men også nogle anderledes og spændende retter der ikke normalt er at finde på en klassisk brunchbuffet. Du bestemmer selv og kan vælge 8 retter for 180 kr. pr. kuvert og 10 kr. ekstra for nybagt brød og smør. Minimum antal kuverter er 15 stk.

Kejserindens Gryder

Hos Kejserindens Gryder har de to faste brunch menuer du kan vælge mellem til dit arrangement. Den Lette Brunch som koster 139 kr. pr. kuvert og indeholder klassiske brunchfavoritter som yoghurt, røræg med bacon, brunchpølser med ketchup, forskellige oste og pålægspølser, friskbagt mini croissant, wienerbrød, boller, franskbrød, rugbrød og smør. Derudover tilbyder Kejserindens Gryder en Luksus Brunch der koster 199 kr. pr. kuvert og indeholder alt ovenstående plus øvrige ting som amerikanske pandekager og nogle frokostretter. Minimum antal kuverter er 15 stk. og du kan både afhente eller få leveret din brunch.

Antons

Brunch ud af huset fra Antons er et væld af lækre brunchretter og den sammensatte brunchmenu indeholder alt hvad hjertet begærer. Prisen er 185 kr. pr. kuvert og der skal minimum bestilles 15 kuverter. Bag Antons står Anton Emil Nielsen der er udlært slagter og kok og som har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i København. Kvaliteten og kogekunsten er derfor i top når man får brunch fra Antons. På menuen er der hele 15 forskellige retter og det er alt lige fra klassikere som røræg, bacon og brunchpølser til søde sager som yoghurt, pandekager med sirup og chokoladekage. Antons holder til i Herlev hvor det er muligt at afhente maden.

Brunch ud af huset i Århus

Brunch ud af huset i Odense

Brunch ud af huset i Aalborg


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *