Nimb julebrunch

Her får du den lækreste julebrunch

Julebrunch i København

Julebrunch hos Nimb Brasserie

Julebrunch hos Nimb
Julebrunch hos Nimb er en helt særlig oplevelse og den bedste måde at bringe lidt ekstra selvforkælelse ind i julen. Brunchen består af 3 lækre serveringer ved bordet bestående af en kold servering med bær og frugt, skyr, granola, hjemmebagt brød og wienerbrød, marmelade, ost, charcuteri m.m. En lun servering bestående af 5 små retter der er afstemt efter sæson og en sød servering med et udvalg af små kager fra Cakenhagen.

Det der udmærker en julebrunch hos Nimb som noget helt særligt er de flotte og eventyrlige rammer man finder på hotellet og i brasseriet i forbindelse med jul. Derudover er der skruet ekstra op for forkælelsen i december og brunchen starter således med et glas champagne med dertilhørende rugknæk med koldrøget Samsø-laksetatar, blinis med cremefraiche og Baerii-kaviar og Gillardeau-østers med vinaigrette. Så er brunchen ligesom skudt i gang.

Inkluderet i julebrunchen er der en Bloody Mary der går perfekt til de lune retter i anden servering. Prisen for hele herligheden er 695 kr. hvilket ved første øjekast kan virke i den dyre ende. Men taget man alt i betragtning. De flotte rammer, kvaliteten af maden og den overflåd af luksus og selvforkælelse man har i vente, så er det faktisk ganske fornuftigt. Nimb julebrunch foregår lørdag og søndag i de fire sidste weekenden inden juleaften.

Julebrunch i Århus

Molskroens Julebrunch

Julebrunch hos Molskroen
Har du mod på at køre tre kvarter nordøst for Århus så finder du Molskroen i Mols Bjerge. Med sin skønne beliggenhed lige ud til havet huser Molskroen både et strandhotel, et brasserie og gourmet restaurant. Julebrunch hos Molskroen foregår i Molskroens Brasserie de sidste fem søndage inden juleaften. Der er tale om en brunch buffet i absolut gourmetklasse som indeholder alt hvad hjertet begærer.

På menuen finder du b.la. hjemmebagt morgenbrød, kanelsnegle og croissant, øko. yoghurt fra Øllingegaard med müesli, blødkogte økologiske æg, røget laks, danske oste, charcûterie, glaseret juleskinke med sprøde svær, varm leverpostej med svampe og bacon, brunchpølser, pandekager med ahornsirup og meget mere. Til den søde tand er der ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce og konditorens julegodter. Prisen for julebrunch hos Molskroen er 395 kr. og det er muligt at tilkøbe kaffe, the, juice og most samt bobler og champagne.

Julebrunch i Odense

Julebrunch andre steder i landet

Stuen th. på Hotel Skjern


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *