Bacon i ovn

Sådan steger du den perfekte bacon i ovn

Her er en opskrift til stegning af bacon i ovnen, som vil resultere i lækkert og sprødt bacon:

Ingredienser:

Bacon (så mange skiver du ønsker)
Bagepapir

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader C varmluft.
Dæk en bageplade med bagepapir, så baconet ikke klistrer fast.
Læg baconet på bagepapiret med et lille mellemrum imellem hver skive.
Læg et stykke bagepapir ovenpå baconen.
Sæt bagepladen i ovnen og steg i ca. 15 minutter, eller indtil baconet ser sprødt og gyldent ud.
Tag bagepladen ud af ovnen og lad baconet afkøle lidt på et stykke køkkenrulle, før du serverer det.

Bemærk at ovne varierer i størrelse og varme-kapacitet, så det er muligt at skulle justere stegetiden en smule. Hold øje med baconet, mens det steger, for at sikre, at det ikke bliver for brændt.

Nyd dit sprøde og lækre bacon!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *