På udkig efter et godt sted at gå ud og spise brunch i Hjørring? Så har vi lavet denne oversigt over de bedste steder at få en god brunch i Hjørring. Der er lidt for enhver smag. Både forskellige typer af brunch og i forskellig prisklasser. Der er dog nogle brunchsteder i Hjørring som absolut skal prøves. Læs med her for at finde ud af hvilke.

UNOkaffebar

Unokaffebar brunch i Hjørring
Hos UNOkaffebar er kvalitet og råvarer i top. Man vægter økologi højt og egenproduktion af bagværk, kager marmelade mv. Udover at lave byens bedste kaffe så byder UNOkaffebar også på en særdeles lækker brunchtallerken.

Den indeholder lækre ting som øko koldskålsskyr med crunch, smilende øko æg, frisk ærtesmash, ost, charcuteri, hjemmerørt skinkesalat, kardemommesnurrer og bedst af alt, helt friskbagt økologisk surdejsbrød og smør. Derudover medfølger der en mango eller blåbærs smoothie.

Brunchtallerkenen koster 175 kr. og fås også som en vegetar udgave. Til den mindre morgensult kan der også købes en morgentallerken til 59 kr. der indeholder en surdejsbolle med smør og øko koldsskålsskyr. Hertil kan der tilkøbes øko æg, ost og andet tilbehør man ønsker. Besøg UNOkaffebar på Springvandspladsen 1 og prøv en af de bedste brunch i Hjørring.


ANNONCE: Spa & Brunch hos Hotel Viking i Sæby


Bistro V

Brunch hos Bistro V i Hjørring
Brunch hos Bistro V serveres hver dag frem til kl. 14. Et brunch bræt koster 145 kr. og indeholder et væld af lækkerier, herunder røget laks, æg en cocotte med bacon, stegt ølpølse, yoghurt, forskelligt pålæg, chokoladecroissant og andre lækre ting.

Prisen for brunch hos Bistro V er 145 kr. og det er inkl. te eller kaffe. Specialkaffe kan tilkøbes for et ekstra tillæg på 15 kr. Du kan gøre dig tilkøb til din brunch i form af juice eller økologisk saft for 40 kr. Eller tilkøb af ekstra retter for 35 kr. Eksempelvis røræg, pølser og bacon, hønsesalat med bacon, og pandekager med sirup.

Bryghuset Vendia

Bryghuset Vendia brunch i Hjørring

Restaurant Svanelunden