Bedste brunch i hjørring

Her får du den bedste brunch i Hjørring

På udkig efter et godt sted at gå ud og spise brunch i Hjørring? Så har vi lavet denne oversigt over de bedste steder at få en god brunch i Hjørring. Der er lidt for enhver smag. Både forskellige typer af brunch og i forskellig prisklasser. Der er dog nogle brunchsteder i Hjørring som absolut skal prøves. Læs med her for at finde ud af hvilke.

UNOkaffebar

Unokaffebar brunch i Hjørring
Hos UNOkaffebar er kvalitet og råvarer i top. Man vægter økologi højt og egenproduktion af bagværk, kager marmelade mv. Udover at lave byens bedste kaffe så byder UNOkaffebar også på en særdeles lækker brunchtallerken.

Den indeholder lækre ting som øko koldskålsskyr med crunch, smilende øko æg, frisk ærtesmash, ost, charcuteri, hjemmerørt skinkesalat, kardemommesnurrer og bedst af alt, helt friskbagt økologisk surdejsbrød og smør. Derudover medfølger der en mango eller blåbærs smoothie.

Brunchtallerkenen koster 175 kr. og fås også som en vegetar udgave. Til den mindre morgensult kan der også købes en morgentallerken til 59 kr. der indeholder en surdejsbolle med smør og øko koldsskålsskyr. Hertil kan der tilkøbes øko æg, ost og andet tilbehør man ønsker. Besøg UNOkaffebar på Springvandspladsen 1 og prøv en af de bedste brunch i Hjørring.


ANNONCE: Spa & Brunch hos Hotel Viking i Sæby


Bistro V

Brunch hos Bistro V i Hjørring
Brunch hos Bistro V serveres hver dag frem til kl. 14. Et brunch bræt koster 145 kr. og indeholder et væld af lækkerier, herunder røget laks, æg en cocotte med bacon, stegt ølpølse, yoghurt, forskelligt pålæg, chokoladecroissant og andre lækre ting.

Prisen for brunch hos Bistro V er 145 kr. og det er inkl. te eller kaffe. Specialkaffe kan tilkøbes for et ekstra tillæg på 15 kr. Du kan gøre dig tilkøb til din brunch i form af juice eller økologisk saft for 40 kr. Eller tilkøb af ekstra retter for 35 kr. Eksempelvis røræg, pølser og bacon, hønsesalat med bacon, og pandekager med sirup.

Bryghuset Vendia

Bryghuset Vendia brunch i Hjørring
Hos Bryghuset Vendia bliver der hver lørdag serveret en overdådig brunch bestående af et hav af forskellige brunch favoritter, samt atypiske retter man ikke normalt ser i forbindelse med en klassisk brunch. Fælles for alle retter er, at der er kræset for detaljerne og Bryghuset Vendia er garant for gourmetmad af høj kvalitet og det er muligvis den bedste brunch i Hjørring man finder her. Det er heller ikke tilfældigt at restauranten har fået et hav af gode anmeldelser samt en anbefaling i Michelin guiden.

Lørdagsbrunch hos Bryghuset Vendia koster 175 kr. og byder på en masse små retter og inkluderer alt fra røræg med bacon og pølser til håndpillede rejer, røget laks og hjemmelavet hønsesalat, samt en masse andet. Prisen er inkl. kaffe og te. Det er muligt med en række tilkøb til sin brunch, herunder økologisk juice, æblemost og saft, og det er selvfølgelig også muligt at tilkøbe øl, cava og champagne. Brunch hos Bryghuset Vendia i Hjørring er et absolut must at prøve og vi lover, at man ikke går sulten derfra.

Brunch i Kornets Hus


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *